1-daagse Practicumcursus Glasbewerken / Glasblazen

Voor wie en waarom

Voor TOA’s / POA’s (technisch onderwijsassistenten / practicum onderwijsassistenten), analisten, docenten en technici die de basisbeginselen van warm glasbewerken / glasblazen willen ervaren. De cursus (1 dag) biedt vele praktische aanwijzingen en overdracht van vaardigheden op het vlak van glas: bewerken van warm glas en eventuele glasreparaties. De volgende practica is aan de orde: punten trekken (capillairen), bollen blazen, buisjes doorspringen en lassen, ruimen en vloeiende bochten maken. Op basis van intensieve begeleiding van LiS-docenten.

Er zijn een beperkt aantal cursusplaatsen beschikbaar. Op volgorde van online inschrijving worden cursisten geplaatst. Inschrijving is mogelijk op deze pagina (scrollen naar beneden).

Cursusprogramma*

8:30 uur – Ontvangst

9:00 uur – Theorie

10:00 uur – Praktijk: punten trekken, bollen blazen en buisjes doorspringen

12:30 uur – Lunch

13:30 uur – Praktijk: doorspringen, lassen, ruimen en bochten maken

16:30 uur – Einde van de cursus

* Wijzigingen voorbehouden

Datum en plaats

De 1-daagse cursus wordt gegeven op:

  • Vrijdag 11 juni 2021 (vol)

Cursuslocatie: LiS, Einsteinweg 61, 2333 CC Leiden.

De cursus wordt gegeven in het Nederlands.

Investering

De cursus vergt een investering van € 550,- exclusief BTW (prijsstelling 2021). Onderwijsinstellingen krijgen 50% korting op de cursusprijs en betalen € 275,- exclusief BTW. Inbegrepen in prijs: practica gegeven door vakmensen van de LiS, deelnamecertificaat, cursusmap, materiaal en lunch.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen over inschrijven kunt u contact opnemen via e-mail: info@LiSacademy.nl.

Inschrijfvoorwaarden

De inschrijfvoorwaarden van LiS Academy van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden te raadplegen. Anders dan de inschrijfvoorwaarden, kan de betaling plaatsvinden nadat LiS Academy een factuur heeft opgestuurd naar uw organisatie.

De huidige cursus zit vol, maar mocht u interesse hebben in deze cursus dan kunt u dat via onderstaande link kenbaar maken. Zodra er een nieuwe datum bekend is zullen wij u informeren en kunt u zich defintief inschrijven.