Cursus materiaalkunde

Overal waar je kijkt, zie je metaal. Om die onderdelen te kunnen ontwerpen en maken heb je veel kennis nodig over het gedrag van metaal. Waarom scheurt materiaal tijdens het buigen of lassen? Waarom roest het of juist niet? Of er nu ontworpen, gelast, verspaand, vervormd of gemonteerd wordt: in de gehele metaalverwerkende industrie krijg je hier mee te maken. Als je metaalkunde begrijpt, dan begrijp je ook waarom metaal zich op een bepaalde manier gedraagt.

Metaalkunde is het mooiste vak ter wereld! Een lastig onderwerp om te leren, maar wel erg interessant en vooral erg nuttig. Metaalverwerkende bedrijven staan te springen om medewerkers met veel metaalkundige kennis. Deze cursus is de eerste stap en een mooie basis om de kennis rondom dit vak te verhogen.

Deze cursus, een samenwerking tussen de LiS, ECP en CRAFT Education, wordt u aaDeze cursus, een samenwerking tussen de LiS, ECP en CRAFT Education, wordt u aangeboden als online cursus met hulp op afstand (HOA). HOA kenmerkt zich door uitgebreide online begeleiding. We bieden we 4 momenten van een half uur aan voor individuele begeleiding door ervaren docenten van de LiS.

Investering

De HOA cursus vergt een investering van €470 exclusief BTW.

Inbegrepen bij deze cursus:

  • Lesboek
  • 4x individuele hulp op afstand via de online omgeving (chat, of via video meeting room) te plannen in overleg met de LiS docent

Starten

De cursus kan op elk moment gestart worden.

Inschrijfvoorwaarden

De inschrijfvoorwaarden van LiS Academy van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden te raadplegen. Anders dan in de inschrijfvoorwaarden staat, kan de betaling plaatsvinden nadat LiS Academy een factuur heeft opgestuurd naar uw organisatie.

Inschrijven cursus materiaalkunde