Cursus vorm & plaats toleranties

Vorm- en plaats toleranties. Iedereen in de werktuigbouwkunde kent ze wel. Maar wat betekenen ze nu precies? Dit leer je in de cursus Vorm- en plaats toleranties.

Vorm- en plaats toleranties. Iedereen die te maken heeft met technische tekeningen kent ze wel: De lastige te begrijpen tekens op een technische tekening. Deze cursus geeft je inzicht in de verschillende vorm- en plaats toleranties en helpt je te begrijpen hoe je deze op tekening moet interpreteren. Dit zorgt ervoor dat je beter weet hoe je een bepaalde vorm-, slag-, richting- of plaatseis kunt vervaardigen of meten. Ook helpt het een werkvoorbereider of calculator met het inschatten van de impact die een bepaalde eis heeft op de maakbaarheid en dus de prijs van een product.

Deze cursus, een samenwerking tussen de LiS, ECP en CRAFT Education, wordt u aangeboden als online cursus met hulp op afstand (HOA). HOA kenmerkt zich door uitgebreide online begeleiding. We bieden we 2 momenten van een half uur aan voor individuele begeleiding door ervaren docenten van de LiS.

Investering

De HOA cursus vergt een investering van €350 exclusief BTW.

Inbegrepen bij deze cursus:

  • Lesboek
  • 2x individuele hulp op afstand via de online omgeving (chat, of via video meeting room) te plannen in overleg met de LiS docent

Starten

Deze cursus kan op elk moment gestart worden.

Inschrijfvoorwaarden

De inschrijfvoorwaarden van LiS Academy van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden te raadplegen. Anders dan in de inschrijfvoorwaarden staat, kan de betaling plaatsvinden nadat LiS Academy een factuur heeft opgestuurd naar uw organisatie.

Inschrijven cursus vorm & plaats toleranties