Cursus technisch tekening lezen

Een technische tekening lezen. Het lijkt simpel maar dat is het zeker niet. Dé basis voor iedereen die ermee te maken heeft is kennis rondom de regels van een technische tekening. Daarnaast is het visualiseren van een 2D tekening naar 3D en andersom ook zeker iets wat niet onderschat dient te worden.

De basis voor iedere technische opleiding is het kunnen lezen en juist interpreteren van een technische tekening. In deze cursus wordt uitgelegd welke elementen op een technische tekening voorkomen. Er wordt ruim aandacht besteed aan het kunnen visualiseren van een 2D naar een 3D product en andersom. Daarnaast worden de regels die de opbouw van een technische tekening bepalen uitvoerig besproken. Denk hierbij aan maatvoering, lijnsoorten, doorsneden, schalen, ruwheidstekens, lassymbolen en een basis in vorm- en plaats toleranties.

Deze cursus, een samenwerking tussen de LiS, ECP en CRAFT Education, wordt u aangeboden als online cursus met hulp op afstand (HOA). HOA kenmerkt zich door uitgebreide online begeleiding. We bieden we 4 momenten van een half uur aan voor individuele begeleiding door ervaren docenten van de LiS.

Investering

De HOA cursus vergt een investering van €650 exclusief BTW.

Inbegrepen bij deze cursus:

  • Lesboek
  • 4x individuele hulp op afstand via de online omgeving (chat, of via video meeting room) te plannen in overleg met de LiS docent

Starten

Deze cursus kan op elk moment gestart worden.

Inschrijfvoorwaarden

De inschrijfvoorwaarden van LiS Academy van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden te raadplegen. Anders dan in de inschrijfvoorwaarden staat, kan de betaling plaatsvinden nadat LiS Academy een factuur heeft opgestuurd naar uw organisatie.

Inschrijven cursus technisch tekening lezen