1-daagse cursussen Draaien en Frezen

Voor wie en waarom

Voor o.a. ingenieurs / onderzoekers / technici / docenten en TOA’s / POA’s (technisch onderwijsassistenten / practicum onderwijsassistenten) die de basisbeginselen en/of meer geavanceerde mogelijkheden van conventioneel draaien en/of frezen willen ervaren.

De basiscursus draaien (1 dag) en de basiscursus frezen (1 dag) bieden vele praktische aanwijzingen en overdracht van vaardigheden op het vlak van basisinstellingen van een draaibank / een freesmachine, opspannen van materialen, bewerkingsstappen, werken met verschillende materialen en materiaaleigenschappen en natuurlijk veilig werken met draaibanken / freesmachines.

De cursus draaien voor gevorderden (1 dag) en de cursus frezen voor gevorderden (1 dag) bieden aanwijzigingen en overdracht van vaardigheden op het vlak van bijvoorbeeld schroefdraad, kopsteken, indirect / direct verdelen, hol en bol frezen, meervoudige kamers etc.

Op basis van intensieve begeleiding van LiS-docenten. Klik hier voor om de pdf-flyer van de basiscursus draaien te bekijken / te downloaden Er zijn per cursusdag maximaal 8 cursusplaatsen beschikbaar. Op volgorde van online inschrijving worden cursisten geplaatst. Inschrijving is mogelijk op deze pagina (scrollen naar beneden).

Cursusprogramma*

9:00 uur – Ontvangst

9:30 uur – Start

12:30 uur – Lunchpauze

13:30 uur – Vervolg van de cursus

16:30 uur – Einde van de cursus

* Wijzigingen voorbehouden


Data en plaats

Op de onderstaande data worden de volgende cursussen gegeven:

Zaterdag 13 oktober 2018 (vol!)

  • Basiscursus Draaien
  • Cursus Draaien voor Gevorderden

Zaterdag 17 november 2018

  • Basiscursus Frezen
  • Cursus Frezen voor Gevorderden

Cursusdata voor 2019 zullen binnenkort hier bekend gemaakt worden.

Cursuslocatie: LiS, Einsteinweg 61, 2333 CC Leiden.

De cursus wordt gegeven in het Nederlands.


Investering

De cursus vergt een investering van € 350,- exclusief BTW (prijsstelling 2018). Voor onderwijsinstellingen geldt een speciaal tarief: € 250,- exclusief BTW (prijsstelling 2018). Inbegrepen in deze prijs: practica gegeven door vakmensen van de LiS, deelnamecertificaat, cursusmap, materiaal en lunch.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen over inschrijven kunt u contact opnemen via e-mail: molster@lis.nl.

Inschrijfvoorwaarden

De inschrijfvoorwaarden van LiS Academy van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden te raadplegen. Anders dan de inschrijfvoorwaarden, kan de betaling plaatsvinden nadat LiS Academy een factuur heeft opgestuurd naar uw organisatie.

Inschrijven

Inschrijven metaal bewerken