1-daagse cursussen Draaien en Frezen

Voor wie en waarom

Voor iedereen die de basisbeginselen en/of meer geavanceerde mogelijkheden van conventioneel draaien en/of frezen wil ervaren.

De basiscursus draaien (1 dag) en de basiscursus frezen (1 dag) bieden vele praktische aanwijzingen en overdracht van vaardigheden op het vlak van basisinstellingen van een draaibank / een freesmachine, opspannen van materialen, bewerkingsstappen, werken met verschillende materialen en materiaaleigenschappen en natuurlijk veilig werken met draaibanken / freesmachines.

De cursus draaien voor gevorderden (1 dag) en de cursus frezen voor gevorderden (1 dag) bieden aanwijzingen en overdracht van vaardigheden op het vlak van bijvoorbeeld schroefdraad, kopsteken, indirect / direct verdelen, hol en bol frezen, meervoudige kamers etc.

Op basis van intensieve begeleiding van LiS-docenten. Er zijn per cursusdag maximaal 8 cursusplaatsen beschikbaar. Op volgorde van online inschrijving worden cursisten geplaatst. Inschrijving is mogelijk op deze pagina (scrollen naar beneden).

Cursusprogramma*

9:00 uur – Ontvangst

9:30 uur – Start

12:30 uur – Lunchpauze

13:30 uur – Vervolg van de cursus

16:30 uur – Einde van de cursus

* Wijzigingen voorbehouden


Data en plaats

In verband met Covid-19 zijn de cursussen voor onbepaalde tijd uitgesteld. Zodra de situatie het weer toelaat zullen we de cursussen gaan geven. Indien u een bericht wilt krijgen wanneer dit weer het geval is, wilt u dan onderstaand formulier invullen?

  Cursuslocatie: LiS, Einsteinweg 61, 2333 CC Leiden.

  De cursus wordt gegeven in het Nederlands.

   


  Investering

  De cursus vergt een investering van € 375,– (prijs 2020)  exclusief BTW . Voor onderwijsinstellingen geldt een speciaal tarief:  € 275 (prijs 2020) exclusief BTW . Inbegrepen in deze prijs: practica gegeven door vakmensen van de LiS, deelnamecertificaat, cursusmap, materiaal en lunch.

  Contact

  Voor vragen en/of opmerkingen over inschrijven kunt u contact opnemen via e-mail: molster@lis.nl.

  Inschrijfvoorwaarden

  De inschrijfvoorwaarden van LiS Academy van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden te raadplegen. Anders dan de inschrijfvoorwaarden, kan de betaling plaatsvinden nadat LiS Academy een factuur heeft opgestuurd naar uw organisatie.

  Inschrijven

  Interesse registratie